Rapportering

Diffos erbjduer ett kraftfullt rapporteringsverktyg – information som är tillgänglig när den behövs

Säkerställ bättre beslutsfattande

Det är vad Diffo handlar om, att ni har rätt information vid rätt tillfälle. Antingen för att fatta bättre beslut eller stötta chafförerna.

Informationen som behandlas i Diffo har ett mål, ett mål att förbättra lönsamheten, antingen genom att förse er information om förarens körstil, fordonet eller rutten.

Med Diffos öppna gränssnitt är det möjligt att exportera den analyserade lönsamhetsinformationen till tredjepart. T.ex. ERP, FMS eller BI-system.

Diffos rapporter är tydliga och informativa vilket gör att era transportledare, skiftplanerare och andra operativa beslutsfattare inte behöver leta efter information i andra programvaror.

All information i en vy

Rapporterna samlar information om lönsamhet, prestanda och utsläpp i en och samma vy. Rapporterna är dynamiska och uppdateras automatiskt enligt den information som samlas in ifrån era uppdrag.

Välj vilken data du vill se

Du kan skapa egna rapporter och filtrera dem utifrån datum, fordon, förare, rutt eller kund. Rapporterna gör det väldigt enkelt för er att identifiera lönsamhetsproblem – och därmed förstå orsaken till dem.

Skapa förtroende hos kunder och intressenter

Diffo har utveckalt sin egen utsläpsövervakning på fraktsedelsnivå, där datan samlas in direkt ifrån fordonet. Det innebär att utsläppsvärdena är säkerställda och tillförlitliga. Ni behöver inte tänka på aktuella beräkningsformler för att rapportera era utsläpp.

Diffos experter håller koll på alla regler kring utsläppsrapportering, så ni inte behöver oroa er för det.

Varför välja Diffo?

Logistikföretag som använder sig av vår mukvara har i genomsnitt kunnat förbättrat sin lönsamhet med 4%.I genomsnitt innebär det 150-250 000 Kr mer i vinst per fordon.

Kontakta oss

Kolla in våra andra funktioner

Fleet management

Rutthantering

Arbetstidsövervakning