Arbetstidsövervakning

Arbetstidsplanering och övervakning utformad i enlighet med transportbranschens unika behov i åtanke.

Planera arbetspass effektivt

 • Skiftplanering kombinerat med ruttplanering
 • Bygg förarprofiler och fördela förare till deras optimala rutt
 • Skiftrotation som effektiviserar skiftplaneringen
 • Förstå lönsamheten och effektiviteten hos olika förare

Övervaka olika förares prestationsnivå

Diffos skiftplanering kombineras med ruttplanering. De planerade skiften finns som underlag, helt automatiskt. Detta gör det möjligt att förbereda effektivisera skiftcykler vilket effektiviserar skiftplaneringen. Datan ifrån avklarade arbetspass kan exporteras till valfritt lönehanteringssystem.

När det gäller arbetspass kan olika förares prestationer och skillnaderna med de planerade aktiviteterna effektivt jämföras. När körmetoddata direkt från fordonet läggs till skiftet erhålls omfattande jämförande information om förarna. Detta möjliggör att passagerare kan tilldelas bilar och rutter så att lönsamheten maximeras.

App för chafförer

  • Lättanvänd mobilapp
  • Möjlighet att publicera framtida arbtespass direkt i appen
  • Assisterar förare under skift
  • Håll förarna informerade om prestationsbelöningar

Engagera förare till att arbeta mot ett gemensamt mål

Diffos arbetsstidsövervakning görs enkelt ifrån vilken mobil enhet som helst, iPad, iPhone eller Android enhet. Appen är kopplad till skiftplaneringen så framtida arbetspass kan ses direkt i appen.

Utöver detta kan ruttplaneringsaktiviteter importeras direkt in i appen, och därefter lämnas till föraren. Det innebär att föraren får veta exakt hur mycket tid som är inplanerad för varje typ av arbete.

Med Diffo har ni möjlighet att möjliggöra olika bonusmodeller direkt i Appen. Det gör att föraren kan följa sin bonus i realtid.

Varför välja Diffo?

Logistikföretag som använder sig av vår mjukvara har i genomsnitt kunnat förbättrat sin lönsamhet med 4% de första 12 månaderna. I genomsnitt innebär det 150-250 000 Kr mer i vinst per fordon.

Kontakta oss

Kolla in våra andra funktioner

Fleet management

Rutthantering

Rapportering